Dobrovidne delovne majice

Dobrovidne delovne majice so ključni element zaščitne opreme na delovnem mestu, kjer je vidljivost delavcev izjemno pomembna za njihovo varnost.
Te majice so zasnovane tako, da zagotavljajo visoko stopnjo vidljivosti, tudi v slabih svetlobnih razmerah ali na deloviščih, kjer je prisotnost težke mehanizacije in vozil. Izdelane so iz kakovostnih, vzdržljivih materialov, ki ne samo da odsevajo svetlobo, ampak so tudi udobne za nošenje skozi celoten delovni dan.

Prikaz vseh 2 rezultatov
POGLED
 • 3
 • 4
 • 5

Značilnosti dobrovidnih delovnih majic

Dobrovidne delovne majice so izdelane iz lahkih, zračnih materialov, kot je poliester, ki zagotavlja udobje in preprečuje zadrževanje vlage, kar je še posebej pomembno v toplih ali napornih delovnih pogojih. Ključna značilnost teh majic so visoko odsevni trakovi, ki so nameščeni na strateških mestih, da maksimizirajo vidljivost delavca z vseh strani. Barve majic so živahne in opazne, najpogosteje v fluorescentni rumeni, oranžni ali zeleni barvi, ki so lahko vidne tudi v najbolj zahtevnih svetlobnih razmerah.

Majice so na voljo v različnih modelih, vključno z dolgimi in kratkimi rokavi, da ustrezajo različnim delovnim okoljem in sezonskim potrebam. Nekatere dobrovidne majice so opremljene tudi z dodatnimi funkcijami, kot so zračniki pod pazduho, žepi za shranjevanje osebnih predmetov in celo UV-zaščita za delo na prostem.

Pomen dobrovidnih delovnih majic

Zagotavljanje vidnosti delavcev na delovišču je ključnega pomena za preprečevanje nesreč in poškodb. Dobrovidne delovne majice igrajo pomembno vlogo pri tem, saj omogočajo, da so delavci opaženi od daleč, kar je še posebej pomembno pri delu v bližini prometnih poti ali v temnih razmerah. Njihova uporaba je pogosto obvezna v industrijskih in gradbenih sektorjih, pa tudi v številnih drugih delovnih okoljih, kjer so tveganja za varnost prisotna.

Skrb za dobrovidne delovne majice

Za ohranjanje visoke ravni vidljivosti in dolgotrajne uporabe je pomembno, da se dobrovidne delovne majice pravilno vzdržujejo. Pranje v skladu z navodili proizvajalca zagotavlja, da odsevni materiali ostanejo učinkoviti in da barve ostanejo živahne. Redno preverjanje majic za morebitne poškodbe ali obrabo je prav tako ključnega pomena, da se zagotovi njihova največja učinkovitost in varnost.

Dobrovidne delovne majice so nujen del opreme za zagotavljanje varnosti na delovnem mestu. Z zagotavljanjem visoke stopnje vidljivosti pomagajo preprečevati nesreče in zaščititi življenja. Z izbiro kakovostnih majic, ki so prilagojene specifičnim potrebam delovnega okolja, in z zagotavljanjem njihovega pravilnega vzdrževanja, delodajalci prispevajo k varnejšemu in bolj produktivnemu delovnemu mestu.

Košarica 0

KROJ

  VELIKOST

  VPETJE NASTAVKA

   DIMENZIJA VIJAKA

    TIP IZDELKA

     HITROST

      PRIPOROČENA CEV

       UDARCI

        CENA

        Added to wishlist!