Jakne U-POWER

Prikaz vseh 4 rezultatov
POGLED
  • 3
  • 4
  • 5

 

 

 

 

U-POWER, priznana znamka zaščitnih oblačil, ki prinaša svojo najnovejšo mojstrovino v obliki jakne ter postavlja nove standarde v industriji. U – POWER jakne, s svojim inovativnim dizajnom in vrhunskimi tehničnimi lastnostmi, ne le izpolnjujejo, temveč presegajo pričakovanja delavcev v najzahtevnejših delovnih okoljih.

Začnimo z materialom – U-POWERova jakne so izdelane iz visokokakovostnega, trpežnega in vodoodpornega materiala, ki se odlično obnese v vseh vremenskih razmerah. To zagotavlja suha ter delovan oblačila ter zaščito v vseh delovnih pogojihj.

Ergonomska zasnova te jaken ne le omogoča svobodo gibanja, temveč preprečuje tudi utrujenost in nelagodje, kar je ključno za produktivnost in udobje med delovnim dnem. Prilagodljive manšete, trpežna zadrga in številni žepi za shranjevanje orodja in drugih potrebščin dodatno povečajo funkcionalnost jakne.

Kar zadeva varnost, ta jakne izpolnjujejo najvišje standarde in so opremljene s certificiranimi varnostnimi lastnostmi, kot so zaščita pred udarci, rezinami in prediranjem. To zagotavlja, da ste popolnoma varni na delovnem mestu, ne glede na to, kakšna tveganja se pojavijo.

Prijava
Ustvari nov račun

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo

Ste pozabili geslo? Vnesite svoje uporabniško ime ali email naslov. Na vaš email bomo poslali povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

KATEGORIJE

KROJ

VELIKOST

VPETJE NASTAVKA

DIMENZIJA VIJAKA

TIP IZDELKA

HITROST

PRIPOROČENA CEV

UDARCI

CENA


Min Price:

Max Price:

Added to wishlist!