Delovne rokavice L4001

1,59 

Cena z DDV

Delovne rokavice iz poliestra.

 

  • Dlan prekrita z lateksom
  • Nagubana površina
  • Zračenje na hrbtišču
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Predvidena dostava: 1-2 dni
DELI

Delovne rokavice L4001 so zasnovane z namenom zagotavljanja robustne zaščite in udobja pri širokem spektru delovnih aktivnosti. Izdelane iz visokokakovostnih materialov, te rokavice nudijo izjemno vzdržljivost in fleksibilnost, kar uporabnikom omogoča natančno in varno delo v različnih okoljih.

Ključne značilnosti:

  • Zaščita in vzdržljivost: Rokavice L4001 so izdelane tako, da zagotavljajo odlično zaščito pred mehanskimi poškodbami, kot so ureznine, praske in obraba, kar omogoča njihovo uporabo v zahtevnih delovnih pogojih.
  • Fleksibilnost in udobje: Zahvaljujoč premišljeni zasnovi in uporabi prilagodljivih materialov, te rokavice nudijo odlično udobje in omogočajo naravno gibanje rok, kar zmanjšuje utrujenost med dolgotrajno uporabo.
  • Vsestranska uporabnost: Rokavice so primerne za različne aplikacije, vključno z gradbeništvom, mehaniko, vrtnarjenjem, splošnim vzdrževanjem in drugimi dejavnostmi, kjer je potrebna dodatna zaščita rok.
  • Enostavno vzdrževanje: Materiali, uporabljeni pri izdelavi rokavic L4001, so enostavni za čiščenje, kar omogoča hitro in učinkovito vzdrževanje rokavic.
  • Zanesljiv oprijem: Posebna obdelava dlani in prstov zagotavlja izjemen oprijem, kar preprečuje zdrsavanje orodij in materialov, tudi v mokrih ali oljnatih razmerah.

Delovne rokavice L4001 so idealna izbira za delavce, ki iščejo zanesljivo zaščito in udobje. Ne glede na to, ali potrebujete zaščito pri težkih gradbenih projektih ali pri natančnih obrtniških delih, vam rokavice L4001 zagotavljajo potrebno podporo in varnost, da lahko svoje delo opravljate učinkovito in varno.

Informacije

Dostava
Brezplačna dostava za naročila večja od 150,00 €.

Vračila 
Če z vašim nakupom niste zadovoljni, nam lahko izdelek vrnete v roku 8 dni za zamenjavo ali vračilo denarja. Več informacij.

Potrebujete pomoč?
Pokličite nas na +386 (0)51 352 004, ali pišite na elektronski naslov info@pentiv.si.

Velikost

, , , ,

Nivo zaščite

EN388: 2016, EN420

Znamka

Košarica 0

Added to wishlist!