Delovne rokavice Vanila

2,32 

Cena z DDV

Rokavice Vanila, proizvajalca IDEAL – T, izdelane iz poliamida ter prekrite s penastim lateksom so zračne ter idealne za vsakdanjo uporabo, vdelano imajo tudi elastično manšeto.

Min. naročilo 12 par.
Pakiranje/karton – 120 par.

Količinski popust pri povpraševanju!

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Predvidena dostava: 1-2 dni
DELI

Delovne rokavice Vanila so zasnovane tako, da ponujajo izjemno udobje in zaščito pri različnih vrstah delovnih opravilih. Z njihovo uporabo boste zagotovili, da vaše roke ostanejo varne in zaščitene, ne glede na to, ali opravljate natančna tehnična dela, delate v vrtu ali se ukvarjate s težjimi gradbenimi projekti.

Ključne značilnosti:

  • Izjemno udobje: Zahvaljujoč mehkim in prilagodljivim materialom, delovne rokavice Vanila zagotavljajo, da so vaše roke udobno zaščitene brez občutka utesnjenosti ali omejitve gibanja.
  • Zaščita pred obrabo in poškodbami: Rokavice so izdelane iz trpežnih materialov, ki ščitijo vaše roke pred urezninami, praskami in obrabo, ki so pogoste pri različnih delovnih opravilih.
  • Dihajoča zasnova: Materiali, ki omogočajo koži, da diha, preprečujejo prekomerno potenje rok in zagotavljajo udobje skozi ves dan.
  • Večnamenska uporaba: Rokavice Vanila so primerne za široko paleto dejavnosti, od domačih opravil do profesionalnih projektov, kar jih dela nujen pripomoček v vsaki delovni garderobi.
  • Enostavno vzdrževanje: Rokavice so enostavne za čiščenje, kar omogoča, da jih lahko brez težav uporabljate znova in znova.

Ne glede na to, ali iščete zaščito pri delu z orodjem, obravnavanju rastlin ali ravnanju z gradbenimi materiali, delovne rokavice Vanila nudijo idealno kombinacijo udobja, zaščite in vzdržljivosti. Z njimi bodo vaše roke ostale varne in zaščitene, vi pa se boste lahko osredotočili na kakovostno in učinkovito opravljanje vaših nalog.

Informacije

Dostava
Brezplačna dostava za naročila večja od 150,00 €.

Vračila 
Če z vašim nakupom niste zadovoljni, nam lahko izdelek vrnete v roku 8 dni za zamenjavo ali vračilo denarja. Več informacij.

Potrebujete pomoč?
Pokličite nas na +386 (0)51 352 004, ali pišite na elektronski naslov info@pentiv.si.

Velikost

, , ,

Barva

Nivo zaščite

EN388: 2016, EN420

Znamka

Košarica 0

Added to wishlist!