Delovne usnjene rokavice Driver – TB01

3,51 

Cena z DDV

Usnjene rokavice Driver – TB-01, proizvajalca IDEAL-T. Rokavice so v beli barvi, izdelane iz gladkega usnja z vdelno elastiko za zapestje.

Min. naročilo 12 par.

Pakiranje/karton – 72 parov

Količinski popust pri povpraševanju.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Predvidena dostava: 1-2 dni
DELI

Delovne usnjene rokavice Driver – TB01 so izdelane iz vrhunskega usnja, ki zagotavlja odlično zaščito in dolgotrajno vzdržljivost za profesionalce in domače mojstre. Zasnovane so tako, da nudijo vrhunsko udobje in fleksibilnost pri opravljanju različnih delovnih nalog, od vožnje težkih vozil do rokovanja z orodji in gradbenimi materiali.

Ključne značilnosti:

  • Premium usnje: Izdelane iz kakovostnega usnja, rokavice TB01 zagotavljajo izjemno zaščito pred abrazijo, urezninami in obrabo, obenem pa ohranjajo naravno mehkobo in fleksibilnost.
  • Udobna zasnova: Ergonomska oblika rokavic omogoča odlično prileganje in naravno gibanje rok, zagotavljajoč udobje tudi pri dolgotrajni uporabi.
  • Vzdržljivost in zaščita: Zgornji del rokavic je okrepljen za dodatno zaščito, medtem ko kvalitetno usnje zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost pri vsakodnevni uporabi.
  • Večnamenska uporaba: Driver – TB01 rokavice so idealne za različne dejavnosti, vključno z vožnjo, delom v delavnici, vrtnarjenjem, gradnjo in splošnim vzdrževanjem.
  • Enostavne za vzdrževanje: Usnje je naravni material, ki je enostaven za čiščenje in vzdrževanje, kar podaljša življenjsko dobo rokavic.

Delovne usnjene rokavice Driver – TB01 so vaša idealna izbira za zaščito in udobje pri najzahtevnejših delovnih nalogah. Ne glede na to, ali potrebujete zanesljivo zaščito rok pri profesionalnih opravilih ali domačih projektih, te rokavice zagotavljajo odlično zmogljivost in vzdržljivost. Opremite se z najboljšim in svoje delo opravite z zaupanjem.

Informacije

Dostava
Brezplačna dostava za naročila večja od 150,00 €.

Vračila 
Če z vašim nakupom niste zadovoljni, nam lahko izdelek vrnete v roku 8 dni za zamenjavo ali vračilo denarja. Več informacij.

Potrebujete pomoč?
Pokličite nas na +386 (0)51 352 004, ali pišite na elektronski naslov info@pentiv.si.

Velikost

, , , ,

Nivo zaščite

EN388: 2016, EN420

Znamka

Košarica 0

Added to wishlist!