Latex rokavice s pudrom – bele

5,98 

Cena z DDV

Lateks rokavice s pudrom za enkratno uporabo

Bele barve

Rokavice latex ki, ščitijo pred mikroorganizmi ter kemikalijami, ki bi lahko ob stiku kožo poškodovali ali razdražili.

1 – 9 paketov: 4,90€ + DDV

10 – 19 paketov: 4,16€ + DDV (15% popust)

Cene se računajo avtomatsko

1 paket – 100 kos

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
DELI

Lateks rokavice s pudrom, bele barve, so klasična izbira za zagotavljanje higienske zaščite in udobja pri različnih opravilih. Idealne so za uporabo v zdravstvu, laboratorijih, gostinstvu in drugih področjih, kjer je pomembna visoka raven higiene.

Ključne značilnosti:

  • Lateks material: Izdelane iz naravnega lateksa, ki zagotavlja odlično prileganje in občutljivost, omogoča natančno manipulacijo z orodji in materiali.
  • S pudrom: Notranjost rokavic je pudrana, kar olajša oblačenje in slačenje, hkrati pa pomaga absorbirati vlago in znoj za udobnejšo dolgotrajno uporabo.
  • Bela barva: Neutalna bela barva je estetsko prijetna in omogoča enostavno zaznavanje morebitne kontaminacije.
  • Visoka elastičnost in trpežnost: Lateks material omogoča odlično elastičnost in zagotavlja dobro trpežnost rokavic proti raztrganinam in prebojem.
  • Večnamenska uporaba: Rokavice so primerne za širok spekter uporabe, vključno z medicinskimi pregledi, laboratorijskim delom, čiščenjem, pripravo hrane in drugimi opravili, kjer je zahtevana zaščita rok.

Lateks rokavice s pudrom so cenjena izbira med profesionalci za enkratno uporabo, saj nudijo zanesljivo zaščito, hkrati pa ohranjajo visoko stopnjo udobja in funkcionalnosti. Pomembno je upoštevati, da so lahko nekateri ljudje alergični na lateks, zato je treba pred uporabo oceniti morebitna tveganja za alergije.

Informacije

Dostava
Brezplačna dostava za naročila večja od 150,00 €.

Vračila 
Če z vašim nakupom niste zadovoljni, nam lahko izdelek vrnete v roku 8 dni za zamenjavo ali vračilo denarja. Več informacij.

Potrebujete pomoč?
Pokličite nas na +386 (0)51 352 004, ali pišite na elektronski naslov info@pentiv.si.

Velikost

, , ,

Nivo zaščite

EN420

Znamka

Košarica 0

Added to wishlist!