RAZKUŽEVANJE, NAŠ NOV VSAKDAN?

Razkuževanje, razkužila, bakterije, itd.. to so besede, ki so postale del našega vsakdana. Nihče ne ve kdaj bomo to lahko opustili in kdaj se bo življenje vrnilo v stanje kot je bilo pred virusom. Zato smo za vas pripravili vodič o razkuževanju in razkužilih.

Kako razkuževati

Najbolje je, če za razkuževanje uporabimo dezinfekcijsko sredstvo z najmanj 70% etanola, ki uniči večino bakterij. Takrat uporabimo le 2, 3, 4, 5, 6 in pa 7 korak, če pa razkužila oziroma dezinfekcijskega sredstva nimamo na voljo pa lahko uporabimo milo in sledimo navodilom, ki so prikazana na slikah.

Vrste razkužil

Poznamo tri vrste razkužil in sicer:

  • Razkužilo za roke
  • Razkužilo za površine
  • Razkužilo za roke in površine

V javnih prostorih je najboljša opcija za uporabnike razkužilo za roke in površine saj ima dvojno uporabnost ter ker se ga potrebuje več, lahko uporabnik kupi večje količine in s tem zapravi manj denarja ter sebi zagotovi, da se bo razkužilo porabilo.

Razkužilniki in metode nanašanja.

Za preprečevanje prenosa virusa je vedno problem, kako nanesti razkužilo brez, da bi s tem okužili oziroma pustili virus na razkužilniku ali milniku.

Če želimo preprečiti kakršenkoli stik z razkužilnikom potrebujemo brezstični razkužilnik, ki razkužilo izbrizga na roko na razdalji med 5 in 15 centimetrov. Poleg tega, da se razkužimo brez stika nam brezstični razkužilnik omogoča točno odmerjen volumen razkužila, ki ga izbrizga ter tako poskrbi, da se z njim varčuje.

https://www.pentiv.si/c/razkuzilci/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Creatic One Page
Parallax WordPress Theme

Lorem ipsum dolor sit amt adipiscing elitn quis ex et mauris is nvulputate semper Etiam eget lacus the dapibs ultricies diam vel sollicitudin.

Inquiry@creatic.com
2800 256 508