Delovna oblačila

Delovna oblačila U-POWER so zelo vzdržljiva in odlične kakovosti, zato boste z njimi zagotovo zadovoljni, ne glede na to, kakšno delo opravljate.

Vrhunsko se obnesejo tudi v najtežjih razmerah oziroma jih lahko uporabljate na prav vsakem terenu. V njih vam bo udobno in vas ne bo zeblo, ne glede na temperature, dobro pa se obnesejo tudi v vetru in dežju ali snegu.

U-POWER delovna oblačila so za to prava izbira za vse, ki delate na prostem ali na terenu ter iščete čim bolj funkcionalna delovna oblačila ali obutev zase.

POGLED
  • 3
  • 4
  • 5

Delovne hlače, jakne in majice

Če svoje delo opravljate na prostem oziroma na terenu ali pa za svoje delo potrebujete nepremočljiva oblačila, so U-POWER delovna oblačila zagotovo prava izbira za vas, saj imajo v svoji ponudbi izdelkov tudi različne delovne hlače (tudi takšne z naramnicami), jakne, zimske bunde, puloverje, majice in druge kose oblačil, ki so opremljeni tudi z vsemi potrebnimi certifikati.

Z njimi boste pri svojem delu odlično zaščiteni pred mrazom, vetrom in tudi pred dežjem – torej pred prav vsemi vremenskimi dejavniki.

Ne glede na to, kakšno delo opravljate, boste med široko ponudbo raznolikih delovnih oblačil U-POWER, ki nudijo odlično zaščito, lahko našli primerne kose zase.

Delovna oblačila, ki nudijo udobje v vseh letnih časih

Ko izbirate delovna oblačila, je treba biti pozoren le na to, za kateri letni čas je določeno oblačilo primerno oziroma kakšne so lastnosti posameznega modela, ki ga nameravate kupiti – nekateri modeli namreč nudijo predvsem zaščito pred dežjem, drugi so zasnovani posebej za zimske razmere, spet tretji pa vas odlično zavarujejo v vetrovnih dneh.

Tako boste med vsemi modeli lažje poiskali tistega, ki vam bo pri vašem delu nudil res vso potrebno zaščito in udobje oziroma vam bo res ustrezal glede na to, s kakšnim namenom oziroma v kakšnem vremenu ga boste uporabljali.

Delovna oblačila U-POWER se sicer delijo na osnovni sloj, srednji sloj in zgornji sloj, kar vam omogoča, da se oblečete večslojno. Tako boste oblačila lažje prilagodili trenutnim vremenskim razmeram, zunanjim temperaturam oziroma svojim potrebam, načinu dela itd.

Več slojev oblačil pa hkrati omogoča tudi boljše ohranjanje toplote, zato vas tudi pozimi v takšnih oblačilih prav gotovo ne bo zeblo.

Odporni in vzdržljivi materiali

Pri izbiri preverite tudi, kakšno paropropustnost in kakšen vodni stolpec ima posamezno oblačilo, pa tudi to, iz kakšnega materiala je narejeno.

Prav vsa oblačila U-POWER so sicer izdelana iz zelo kakovostnih in odpornih materialov. Nekateri materiali so toplejši, drugi bolj dihajo, tretji pa nudijo odlično zaščito pred vetrom, saj so prilagojeni različnim vremenskim razmeram oziroma delovnim pogojem ali potrebam posameznika, ki bo nosil določeno oblačilo.

Za še boljšo zaščito pa delovna oblačila U-POWER poskrbijo še s kakovostno delovno obutvijo, ki je prav tako narejena iz zelo odpornih in vzdržljivih materialov, na voljo pa so vam tudi različni praktični dodatki – naramnice, pasovi, kolenčniki, kape in podobno.

V ponudbi pa boste našli tudi zelo praktično zasnovane nahrbtnike, ki pri določenih tipih terenskega dela prav tako lahko pridejo zelo prav.

Oblačila z zelo dolgo življenjsko dobo

Delovna oblačila U-POWER so oblikovana tako, da so dobro ojačana na prav vseh delih, kjer je to potrebno, zaradi česar na teh delih po eni strani nudijo dobro zaščito, po drugi strani pa ojačitev preprečuje tudi preveliko obrabo.

To pomeni, da se takšna delovna oblačila zlepa ne bodo strgala in jih boste brez težav lahko nosili tudi po več let. Imajo torej zelo dolgo življenjsko dobo, zato se njihov nakup več kot splača.

Funkcionalno oblikovana delovna oblačila

Predvsem pa za delovna oblačila U-POWER velja, da so zelo udobna za nošenje.

Nudijo celo tako izvrstno udobje, da jih marsikdo ne nosi le pri delu, ampak jih uporablja tudi pri različnih športnih aktivnostih in v prostem času.

Hkrati pa imajo delovna oblačila tudi kar se da veliko žepov, v katere boste lahko shranili prav vse, kar potrebujete pri svojem delu, tako da bodo vsi pripomočki, telefon, ključi in orodje vedno pri roki, ko jih boste potrebovali.

Gre torej za oblačila, ki so zasnovana kar se da funkcionalno, kar je idealna rešitev za vse terenske delavce oziroma prav vse, ki iščejo praktična, kakovostna in udobna oblačila.

Poleg tega pa takšna oblačila nudijo še vso potrebno zaščito.

 

Košarica 0