Polvisoki delovni čevlji

V naši ponudbi polvisokih delovnih čevljev najdete idealno kombinacijo udobja in zaščite za vsakodnevno delo.

Prikaz vseh 12 rezultatov
POGLED
 • 3
 • 4
 • 5

Polvisoki delovni čevlji omogočajo oporo gležnjem ter zaščito celotne noge. Robustna zasnova delovnih čevljev pa prinaša mnogo prednosti tako iz perspektive zaščite kot iz perspektive udobja. Čevlji dajejo profesionalen videz ter vlivajo zaupanje.

Profesionalna zaščita in izgled je vedno v naših mislih, kar želimo prikazati tudi v naši ponudbi polvisokih delovnih čevljev. Naj bodo to osnovni polvisoki delovni čevlji s kapico ali pa čevlji z ekstremno zaščito verjamemo, da vam lahko ponudimo nekaj kar vam ustreza.

Zaščita gležnjev

Ko konec dolgega delovnega dni čevlje sezujemo, si želimo občutek, da smo nekaj dosegli. Ta občutek vam lahko prinesejo prav polvisoki delovni, ki čevlji zavarujejo vaše gležnje ter dajejo oporo celotnemu stopalu. Gležnji so prav tako kot ostali sklepi v telesu naklonjeni k obrabi za to jih ne smemo zanemarjati še posebej, če je naše delovno okolje podvrženo težjim pogojem ali neravnim površinam. Vrat v polvisokih delovnih čevljih gležnje zavaruje pred zvini, udarci in drugimi delovnimi nesrečami ter poskrbi, da so na dolgi rok bolje ohranjeni.

Ker so polvisoki delovni čevlji bolj robustni pa lahko vključujejo višje nivoje zaščite velikokrat brez, da bi to sploh opazili. Tako lažje toleriramo na primer zaščitno kapico, ki je v mnogih industrijah pogoj za delo njena teža pa je na takšnih delovnih čevljih zaradi dodatne opore skoraj da zanemarljiva. Nivo zaščite S3 in dodatna zaščita kot je na primer nepremočljivost ali zaščita proti urezom pa je v veliko primerih polvisokih čevljev že standard.

Čeprav so po naravi težji od nizkih delovnih čevljev pa prinašajo mnogo pozitivnih lastnosti, ki jih ni smiselno takoj zavreči. Tako vam polvisoki čevlji na neravnih delovnih površinah ponujajo boljšo stabilnost in večjo silo za samozavesten korak. Prinašajo profesionalen videz v vseh pogojih ter s tem vzdržujejo in izboljšajo vzdušje.

Ko izbiramo delovne čevlje je prioriteta kombinacija varnosti in udobja. Tako vas polvisoki delovni čevlji ne bodo razočarali. Preverite našo ponudbo in se prepričajte sami.

Prednosti

 1. Opora gležnjem: Polvisoki delovni čevlji nudijo odlično podporo gležnjem, kar je še posebej pomembno v delovnih okoljih, kjer so gležnji izpostavljeni večjemu tveganju za poškodbe.
 2. Celovita zaščita noge: Robustna zasnova teh čevljev ščiti celotno nogo pred zunanjimi vplivi, kot so udarci, zvini in urezi.
 3. Profesionalen videz: Poleg zaščitnih lastnosti ti čevlji nudijo tudi profesionalen videz, kar lahko vpliva na zaupanje strank in izboljša splošno podobo podjetja.
 4. Udobje: Kljub robustni zasnovi polvisoki delovni čevlji zagotavljajo udobje tudi med dolgimi delovnimi urami.
 5. Večja stabilnost: Na neravnih površinah polvisoki čevlji nudijo boljšo stabilnost, kar pomaga pri preprečevanju zdrsov in padcev.
 6. Visoki nivoji zaščite: Mnogi polvisoki delovni čevlji vključujejo visoke nivoje zaščite, kot so S3 standard, nepremočljivost in zaščita proti urezom.
 7. Zmanjšanje utrujenosti: Z dobro oporo gležnja in celotnega stopala lahko ti čevlji zmanjšajo utrujenost in povečajo produktivnost delavcev.
 8. Prilagodljivost: So primerni za različne delovne pogoje in industrije, kjer so potrebni dodatna zaščita in robustnost.
 9. Dolgotrajna uporaba: Zaradi kakovostne izdelave so ti čevlji namenjeni dolgotrajni uporabi, kar zmanjšuje potrebo po pogostem nakupu nove obutve.
 10. Zaščita pred obrabo sklepov: Z zmanjšanjem obremenitev na gležnjih in nogah na splošno, ti čevlji prispevajo k zdravju sklepov na dolgi rok.

Košarica 0

KROJ

  VELIKOST

  VPETJE NASTAVKA

   DIMENZIJA VIJAKA

    TIP IZDELKA

     HITROST

      PRIPOROČENA CEV

       UDARCI

        CENA

        Added to wishlist!