Nizki delovni čevlji

Raziskujete možnosti za nizke delovne čevlje, ki združujejo funkcionalnost in slog? Oglejte si našo raznoliko izbiro, ki ponuja optimalno udobje in varnost za vsako delovno okolje.

Prikaz vseh 32 rezultatov
POGLED
 • 3
 • 4
 • 5

Nizki delavni čevlji so kralji kombinacije udobja in zaščite. Z mnogimi kombinacijami nivoja zaščite, barve in ergonomije boste sigurno našli nekaj kar ustreza še najzahtevnejšim nogam. Zasnovani z mislijo tako na kratkoročno kot dolgoročno udobje udobni čevlji prinašajo kvaliteto v vaše življenje. Tehnologije kot je boa zapiranje, WOW ter WOW2 vložek ali infinergy peta pa prinašajo udobje ter popolno zaščito le korak stran. Naš asortima skrbno izbranih izdelkov vas ne bo pustil na cedilu. Skrbno premišljeni modeli nizkih delovnih čevljev ciljajo na vaše zadovoljstvo.

 

Nizki delovni čevlji brez kapice

Za delovne pogoje, ki ne zahtevajo zaščitne kapice ter podplata odpornega na vbode ponujamo stilsko podkovane delovne čevlje. Zaradi manjšega nivoja zaščite so to izredno lahki delovni čevlji, ki ponujajo visok nivo udobja.  Skrite funkcije kot je na primer infinergy peta ali BASF vložek s katerima vam čevelj povrne do 55% energije koraka vam zagotavljajo udobje skozi celoten dan. Kljub lahkotnosti pa čevlji ustrezajo standardu EN ISO20347:2021 kot splošnemu standardu za zaščitno obutev v evropski uniji.

 

Nizki delovni čevlji s kapico

V okoljih kjer so noge izpostavljene potencialnim nevarnostim kot so padajoči predmeti, težki stroji ali ostri objekti je zaščitna kapica obvezna oprema ko razmišljamo o varnosti. Čevlji s kapico zavarujejo prste ter preprečujejo nepotrebne poškodbe, ki jih sicer lahko občutimo celo življenje. Poznamo tri vrste zaščitnih kapic.

 

Železna zaščitna kapica

Je tradicionalna ter najširše uporabljena vrsta zaščitne kapice. Izdelana je iz železa, ki varuje prste pred udarci, stiskanjem, vbodi… Kljub sprejemljivi ceni ter izvrstni zaščiti pa ima železna zaščitna kapica nekaj slabosti. Njena teža lahko ob dolgem nošenju povzroči utrujenost, železo pa je dober temperaturni prevodnik, kar pomeni, da se v toplih ter hladnih razmerah hitro ohladi oziroma segreje.

 

Aluminijasta zaščitna kapica

Narejena iz aluminijeve zlitine je »novodobna« železna zaščitna kapica. Delovni čevlji s aluminijasto ponujajo podobno zaščito kot železna zaščitna kapica, njihova glavna prednost pa je teža. Zaradi lahkotnosti aluminija so lahko čevlji s aluminijasto zaščitno kapico do 30% bolj udobni. Težje se uporabljajo v okoljih kjer je potrebno prehajati med detektorji kovine ali pa je lahko kovina nevarna.

 

Kompozitna zaščitna kapica

Kompozitna zaščitna kapica je najnovejša tehnologija v delovnih čevljih. Izdelana iz ne – kovinskih materialov kot so karbonska vlakna ali kevlar je ultralahka. Z podobno zaščito kot aluminijasta ter železna kapica ponuja lahkoto v koraku. Ker ne prevaja toliko toplote je lahko idealen partner v hladnih ali vročih okoljih.

 

Nizki delovni čevlji z visokim nivojem zaščite

V visoko tveganih okoljih kjer je potreben visok nivo zaščite imajo zaščitni čevlji posebne dodane lastnosti, ki preprečujejo poškodbe in obrabo nog. Takšni delovni čevlji so označeni z oznako S3 ali višje po navadi pa vsebujejo še dodatno zaščito kot je na primer:

 • vodoodpornost (WR)
 • podplat odporen na mraz (CI)
 • podplat odporen na vročino (HI)
 • zaščita sprednjega dela noge (M)
 • zgornji predel odporen na reze (CR)

Košarica 0

KROJ

  VELIKOST

  VPETJE NASTAVKA

   DIMENZIJA VIJAKA

    TIP IZDELKA

     HITROST

      PRIPOROČENA CEV

       UDARCI

        CENA

        Added to wishlist!