LIFA® BASE LAYER

                                                          IZBERITE SVOJ OSNOVNI SLOJ KOT PROFESIONALEC

Naše osnovne plasti nosijo profesionalci vsak dan, za vse vrste podnebja in dejavnosti. Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

IZBERITE NIVO TOPLOTE IN RAVEN DEJAVNOSTI

 

LIFA® je originalna osnovna plast Helly Hansen, ki ji zaupajo strokovnjaki po vsem svetu, da zagotavlja toploto in izolacijo v hladnem vremenu. Najboljši je, če ga položite pod drugo oblačilo, saj bo odrinil vlago s kože in poskrbel, da boste ostali topli, suhi in udobni.

Osnovni sloji LIFA® ACTIVE HI VIS zagotavljajo vrhunsko obvladovanje vlage in zagotavljajo lahko toploto. Ima dvoslojno konstrukcijo LIFA® z vlakni LIFA® poleg kože in zunanjostjo iz mehkega poliestra za hitro obvladovanje vlage. V mrzlih dneh ga nosite kot plast ob koži ali kot eno plast za vseletne aktivnosti.

LIFA® MERINO je edinstven osnovni sloj 2 v 1, ki združuje lahka vlakna Lifa® ob koži in izjemno mehko zunanjost iz merino volne. Tkanina Lifa® odvaja vlago od kože, zunanjost merino volne pa odlično izolira in ohranja toploto. To je naša najtoplejša podlaga in je priporočljiva za vse vrste aktivnosti na prostem v zimskem času.

LIFA® MAX Naš najtoplejši tehnični osnovni sloj s 100 % LIFA® vlakni. Tehnologija, ki stoji za LIFA® Max, najbolje deluje, če je nanesena s hidrofilno (vpijajočo vlago) drugo plastjo. Priporočljivo je za nizko intenzivne aktivnosti na prostem v hladnem vremenu.

KAKO DELUJE?

Košarica 0