Delovni čevlji

Helly Hansen workwear vam nudi tudi kakovostno in odporno delovno obutev, ki se zelo dobro obnese v prav vseh delovnih pogojih in pri vsaki vrsti terenskega dela.

Delovni čevlji so lahko nizki ali polvisoki, oboji pa nudijo odlično zaščito in vse potrebno udobje pri nošenju.

Prikazovanje 1–32 od 52 rezultatov
POGLED
 • 3
 • 4
 • 5

Kakovostna delovna obutev

Delovni čevlji morajo biti prilagojeni vrsti dela, ki ga nekdo opravlja.

Vsaka vrsta dela zahteva nekoliko drugačno obutev, pri čemer je v osnovi pomembno predvsem to, ali se neko delo opravlja na prostem oziroma na terenu, v skladišču, delavnici ali kje drugje.

Določene vrste dela zahtevajo tudi posebno zaščito stopala oziroma spodnjega dela noge, zato mora delovna obutev poskrbeti tudi za to. Prav zaradi tega je zelo pomembno, kakšno delovno obutev izberemo, kakšno stopnjo zaščite nudi, iz kakšnega materiala je narejena, kako udobno se v njej počutimo, za kakšne vremenske razmere je primerna itd.

Delovni čevlji morajo biti izbrani tako, da lahko v njih nemoteno opravljamo svoje delo, ne glede na to, kje se to izvaja, in ne glede na to, za kakšno vrsto dela gre.

Delovni čevlji za terensko delo

Pri obutvi, ki je namenjena terenskemu delu, je poleg čim večje stabilnosti noge ter ustrezne zaščite pomemben tudi sam material, iz katerega so narejeni delovni čevlji.

Material mora biti namreč odporen na prav vse vremenske dejavnike ter nuditi udobje tudi v slabših pogojih – dežju, mrazu ali snegu.

Prav zato je običajno dobro imeti en par zimske delovne obutve, ki je toplejši in se dobro obnese tudi pri uporabi v zimskem času oziroma takrat, ko se temperature spustijo pod ničlo. Prav tako pa je na terenu zelo pomembno imeti delovno obutev, ki ne premoči zlahka.

Delovni čevlji morajo biti zato narejeni iz nepremočljivega oziroma vodoodpornega materiala, saj boste tako lahko v njih opravljali svoje delo tudi v dežju oziroma slabšem vremenu.

Seveda pa morajo biti delovni čevlji, ki so namenjeni uporabi na terenu, tudi čim bolj trpežni, zato je zelo pomembno, da so narejeni iz vzdržljivega materiala, ki se dobro obnese na dolgi rok, zaradi česar je tudi življenjska doba obutve daljša.

Nekateri modeli imajo tudi opetnik še dodatno zaščiten pred obrabo.

Zaščitna obutev Helly Hansen workwear

Delovni čevlji  Helly Hansen workwear imajo kakovosten protizdrsen podplat, s katerim boste varni na vseh terenih, ter posebno zaščitno kapico za zaščito prstov na nogah.

Zaščitna kapica je lahko narejena iz aluminija ali kompozita, oba materiala pa prste vsekakor dobro zavarujeta.

Za dodatno varnost vaših stopal pa poskrbi še zaščitni podplatni vložek. Poleg tega so nekateri modeli opremljeni še z odsevnimi obrobami, ki omogočajo večjo varnost v večernem in nočnem času.

Predvsem pa so vsi modeli oblikovani tako, da omogočajo ne le zelo dobro zaščito, ampak tudi čim bolj udobno nošenje.

To je še posebej pomembno, če jih boste nosili dalj časa ali celo cel dan. Za to poskrbi mehko oblazinjena notranjost, ki omogoča udoben korak in prijetno hojo, četudi boste v njih prehodili kar nekaj kilometrov.

Pri izbiri je treba biti pozoren samo na to, da so izbrani delovni čevlji res prave velikosti. Delovna obutev vas namreč nikakor ne sme tiščati, ampak je bolje, če ima stopalo v njej še za kakšen prst praznega prostora.

Pri tem imate na razpolago veliko različnih modelov, med katerimi lahko izbirate ter med njimi poiščete primerno delovno oziroma zaščitno obutev zase.

Delovni čevlji se sicer med seboj razlikujejo glede na stopnjo zaščite, ki jo nudijo, ter to, kakšnemu vremenu ter delovnim pogojem so namenjeni.

Za uporabo v slabših vremenskih pogojih ali zimskem času se zagotovo splača izbrati polvisoko obutev. Takšni delovni čevlji so toplejši ter nudijo boljšo zaščito pred snegom in padavinami, hkrati pa nogi in gležnju nudijo tudi boljšo oporo ter večjo stabilnost, kar je še dodatna prednost, ki olajša tudi hojo.

Po drugi strani pa se v poletnem času ali suhem vremenu zelo dobro obnesejo tudi nižji delovni čevlji, ki so lahki in bolj zračni ter oblikovani tako, da so videti kot vsaka druga športna ali celo modna obutev, hkrati pa nogi nudijo tudi zaščito, ki jo ta potrebuje.

V primeru, da potrebujete kakovostno delovno obutev, se vam torej vsekakor splača pogledati, kakšne modele vam nudi Helly Hansen workwear.

Na razpolago so vam res raznoliki modeli v različnih številkah, zato boste med njimi zagotovo našli takšne, ki ustrezajo vašim potrebam in delu, ki ga opravljate.

Košarica 0

KROJ

  VELIKOST

  VPETJE NASTAVKA

   DIMENZIJA VIJAKA

    TIP IZDELKA

     HITROST

      PRIPOROČENA CEV

       UDARCI

        CENA

        Added to wishlist!