Vinilne rokavice brez pudra, Mercator

3,65 

Cena z DDV

Vinilne rokavice brez pudra za enkratno uporabo.

KATEGORIJA 3

  • AQL: 1,5
  • Dolžina: 24cm
  • Barva: Prozorna

1 paket – 100 kos

Izjava o skladnosti, tehnični podatki

Dobavni rok 5 – 7 delovnih dni.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
DELI

 

 

 

https://www.pentiv.si/izdelek/nitrilne-rokavice-brez-pudra-modre/Vinilne rokavice brez pudra, so idealna izbira za vse, ki potrebujejo zaščitne medicinske rokavice za enkratno uporabo, bodisi zaradi higienskih razlogov ali za zaščito pri delu z manj zahtevnimi kemikalijami. Te rokavice so še posebej primerne za uporabo v prehrambeni industriji, zdravstvu, čiščenju ter za osebno uporabo, ko je potrebno zagotoviti visoko stopnjo higiene.

Ključne značilnosti:

  • Brez pudra: Rokavice so brez pudra, kar zmanjšuje tveganje za kontaminacijo in alergijske reakcije, hkrati pa omogoča enostavnejše oblačenje in slačenje.
  • Iz vinila: Izdelane so iz vinila, materiala, ki zagotavlja dobro zaščito pred bakterijami in virusi, ter ponuja zadostno odpornost za večino nezahtevnih opravil.
  • Udobje pri nošenju: Kljub zaščitnim lastnostim material omogoča, da koža diha, kar zagotavlja udobje tudi pri dolgotrajni uporabi.
  • Večnamenska uporaba: Rokavice so primerne za široko paleto aplikacij, kjer je potrebna osnovna zaščita rok ali higienski standardi, vključno z rokovanjem z živili, čiščenjem, nego in zdravstvenimi postopki.
  • Razpoložljivost: Zagotavlja enostaven dostop do kvalitetnih rokavic za zaščito rok.

Vinilne rokavice brez pudra – Mercator so odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljivo in higiensko zaščito za enkratno uporabo. So praktične, udobne za nošenje in zagotavljajo zaščito v različnih okoljih, kjer je to potrebno.

Informacije

Dostava
Brezplačna dostava za naročila večja od 150,00 €.

Vračila 
Če z vašim nakupom niste zadovoljni, nam lahko izdelek vrnete v roku 8 dni za zamenjavo ali vračilo denarja. Več informacij.

Potrebujete pomoč?
Pokličite nas na +386 (0)51 352 004, ali pišite na elektronski naslov info@pentiv.si.

Barva

Velikost

, , ,

Nivo zaščite

EN 1041, EN 374-4, EN 455-1, EN 455-3, EN 455-4, EN 5544-2, EN ISO 13485, EN ISO 15223-1, EN16523-1, EN374-2, EN420, ISO 374-1, ISO 374-5

Košarica 0

Added to wishlist!