Nitrilne rokavice brez pudra – modre, Ideal – t

4,51 

Cena z DDV
Nitril rokavice brez pudra za enkratno uporabo

KATEGORIJA 3, Modra barva

Nitrilne rokavice ki, ščitijo pred mikroorganizmi ter kemikalijami, ki bi lahko ob stiku kožo poškodovali ali razdražili.

  • 1 – 9 paketov: 3,70€ + DDV
  • 10 – 19 paketov: 3,33€ + DDV
  • 20 – x paketov: 2,99€ + ddv

Cene se računajo avtomatsko

1 paket – 100 kos

Za večje količine nas kontaktirajte.

Izjava o skladnosti.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , Predvidena dostava: 1-2 dni
DELI

Odkrijte vrhunsko zaščito z modrimi nitrilnimi rokavicami brez pudra Ideal – T. Te rokavice združujejo moč in fleksibilnost nitrilnega materiala, zagotavljajoč vrhunsko zaščito pred kemikalijami, preboji in obrabo, ne da bi pri tem žrtvovali občutljivost na dotik ali udobje pri nošenju. Idealne so za medicinske postopke, laboratorijsko delo, pripravo hrane, čiščenje in druge aplikacije, kjer je potrebna visoka stopnja higiene in zaščite.

Ključne značilnosti:

  • Odpornost proti kemikalijam: Nitrilni material zagotavlja odlično zaščito proti različnim kemikalijam, oljem in raztopinam.
  • Brez lateksa in pudra: Odlična izbira za posameznike z alergijami na lateks, saj zmanjšujejo možnost alergijskih reakcij in kožnih iritacij.
  • Visoka taktilna občutljivost: Omogočajo natančno rokovanje z orodji in materiali, hkrati pa ohranjajo dober občutek na dotik.
  • Trpežne in zanesljive: Močan nitrilni material preprečuje trgane in preboje, kar omogoča varno delo v različnih okoljih.
  • Izjemen oprijem: Teksturirane konice prstov za boljši oprijem, tudi v mokrih ali mastnih pogojih.

Modre nitrilne rokavice brez pudra Ideal – T so vaša najboljša izbira za zanesljivo zaščito in udobje pri vsaki uporabi . Ne glede na vašo industrijo ali potrebe, vam te rokavice zagotavljajo mirnost in zaupanje, da so vaše roke varno zaščitene. Vzemite nadzor nad svojim delovnim okoljem z rokavicami, ki ne dopuščajo kompromisov pri kakovosti in varnosti.

 

Lateks rokavice brez pudra – bele, Ideal – t

Nitrilne rokavice brez pudra – črne, Mercator

Prednosti rokavic za enkratno uporabo

Informacije

Dostava
Brezplačna dostava za naročila večja od 150,00 €.

Vračila 
Če z vašim nakupom niste zadovoljni, nam lahko izdelek vrnete v roku 8 dni za zamenjavo ali vračilo denarja. Več informacij.

Potrebujete pomoč?
Pokličite nas na +386 (0)51 352 004, ali pišite na elektronski naslov info@pentiv.si.

Velikost

, , ,

Barva

Znamka

Košarica 0

Added to wishlist!