Nitrilne rokavice

Varnost na delovnem mestu je temeljnega pomena. Zato so naše nitrilne rokavice nepogrešljive za vsako osebno zaščitno opremo. Oblikovane z upoštevanjem potreb različnih industrijskih sektorjev, te rokavice zagotavljajo ne le odlično zaščito, ampak tudi izjemno udobje in fleksibilnost. Ne glede na to, ali delate v zdravstvu ali v mehanični delavnici, kjer so zahteve po natančnosti in zaščiti pred kemikalijami visoke, naše nitrilne rokavice nudijo zanesljivo rešitev.

Prikaz vseh 7 rezultatov
POGLED
 • 3
 • 4
 • 5

Nitrilne rokavice so v nasprotju z naravnimi latex rokavicami proizvedene iz sintetičnih materialov. To pomeni, da jih lahko uporabljajo tudi ljudje z alergijo na latex. Za razliko so bolj robustne, kar jim prinaša prednosti v okoljih kjer obstaja možnost trganja rokavic. Kljub temu pa je morda njihov glavna lastnost močna zaščita pred nevarnostjo ter mnogimi kemikalijami.

Ponujajo visok nivo zaščite a kljub temu ostajajo udobne za daljše obdobje uporabe. Ščitijo uporabnika ter preprečujejo kontaminacijo površin, materialov ali produktov. Tako te rokavice za enkratno uporabo ponujajo izvrstno zaščito pred kemikalijami kot je etanol, dušikova kislina, žveplova kislina, benzalkovnijev klorid itd.

Ob tem pa so prava izbira za zaščito pred biološkimi nevarnostmi, bakterijami ter glivicami. Zaradi njihove visoke odpornosti na trganje ter vbode so nitrilne rokavice za mnoge prva izbira.

Črne rokavice nitril

Črne rokavice za enkratno uporabo se uporabljajo v industrijah kjer cilj ni le zaščita ampak tudi udobje stranke. V tiskarnah, tattoo studiih, agrikulturi… lahko barve ter tekočine hitro ustvarijo neudobno okolje. Tako so črne rokavice kot nalašč ustvarjene za takšne pogoje. Prav tako pa lahko s črnimi rokavicami hitreje opazimo svetle tekočine, kar je še posebej uporabno v industrijah kot so na primer industrija z mlečnimi izdelki.

 

EVROPSKI STANDARDI ZA NITRILNE ROKAVICE

V primeru specifičnih pogojev pri delu, se je za ustrezno zaščito potrebno orenitirati po standardih s katerimi so rokavice bile narejene. Če želite vedeti več nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

 • EN37
  Rokavice, preizkušene po tem standardu, bodo vzdržale vsaj 10 minut stika z določenimi kemikalijami. Njihova primernost se testira glede na čas penetracije, stopnjo razgradnje in stopnjo prepustnosti.
 •  EN118
  Rokavice, testirane po EN1186, veljajo za varne za stik z vsemi vrstami hrane. Na primer vinilne rokavice  niso primerne za dolgotrajen stik z mastno hrano, saj lahko ta poškoduje material rokavic. Nitrilne rokavice so prednostna izbira pri aplikacijah, kjer je dejavnik stik z mastno hrano in olji.
 • EN420
  Vse zaščitne rokavice morajo biti skladne s splošnimi predpisi o OZO (osebna zaščitna oprema). Vse rokavice, vključno z našimi nitrilnimi rokavicami, so skladne z EN420.

Košarica 0

KROJ

  VELIKOST

  VPETJE NASTAVKA

   DIMENZIJA VIJAKA

    TIP IZDELKA

     HITROST

      PRIPOROČENA CEV

       UDARCI

        CENA

        Added to wishlist!