Delovne rokavice nitril Go Grip pro

10,37 

Cena z DDV

Nitrilne delovne rokavice z diamantno teksturo za boljši oprijem.

  • Dolžina 24,00 cm
  • Debelina: 0,204 mm

Primerne za: kemično industrijo, avtomobilsko industrijo, avtomehaništvo, sestavljanje, prehrambeno industrijo…

Izjava o skaldnosti – Oranžne

Možnost količinskega popusta ob povpraševanju!

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , Predvidena dostava: 1-2 dni
DELI

Delovne rokavice nitril Go Grip Pro so zasnovane za zagotavljanje vrhunskih zmogljivosti in zaščite v najzahtevnejših delovnih okoljih. Z napredno nitrilno tehnologijo in izboljšanim oprijemom so te rokavice idealna izbira za profesionalce, ki potrebujejo zanesljivo zaščito in odličen nadzor pri svojem delu.

Ključne značilnosti:

  • Napredna nitrilna sestava: Go Grip Pro rokavice so izdelane iz visokokakovostnega nitrila, ki zagotavlja izjemno odpornost proti kemikalijam, oljem in obrabi, hkrati pa ohranja visoko stopnjo fleksibilnosti in udobja.
  • Povečan oprijem: Zahvaljujoč posebni obdelavi površine, te rokavice nudijo izboljšan oprijem v mokrih in suhih razmerah, kar omogoča varno rokovanje z orodji in materiali.
  • Brez pudra in hipoalergenske: Brez pudra za zmanjšanje tveganja alergijskih reakcij, kar jih naredi primernih za uporabnike z občutljivo kožo.
  • Zaščita in udobje: Njihova zasnova zagotavlja odlično zaščito in udobje tudi pri dolgotrajni uporabi, kar je ključnega pomena v zahtevnih delovnih pogojih.
  • Večnamenskost: Go Grip Pro rokavice so idealne za široko paleto aplikacij, vključno z avtomehaničnimi delavnicami, kemičnimi laboratoriji, čiščenjem, barvanjem, vrtnarjenjem in drugimi dejavnostmi, kjer je potrebna vrhunska zaščita rok.

Delovne rokavice nitril Go Grip Pro predstavljajo vrhunec v zaščiti rok, ki združuje napredne materiale in tehnologijo za zagotavljanje najvišje ravni varnosti, udobja in učinkovitosti. Ne glede na to, ali ste se soočeni z zahtevnimi industrijskimi nalogami ali potrebujete zanesljivo zaščito za domače projekte, Go Grip Pro rokavice nudijo zanesljivost in zmogljivost, ki jo potrebujete.

Informacije

Dostava
Brezplačna dostava za naročila večja od 150,00 €.

Vračila 
Če z vašim nakupom niste zadovoljni, nam lahko izdelek vrnete v roku 8 dni za zamenjavo ali vračilo denarja. Več informacij.

Potrebujete pomoč?
Pokličite nas na +386 (0)51 352 004, ali pišite na elektronski naslov info@pentiv.si.

Nivo zaščite

EN 374-4, EN ISO 21420, EN ISO 374-1 (Tip B), EN16523-1, EN374-2, EN420, ISO 374-5

Znamka

Velikost

, , ,

Barva

Košarica 0

Added to wishlist!