Nitrilne delovne rokavice Go Grip

9,76 

Cena z DDV

Nitrilne delovne rokavice z diamantno teksturo za boljši oprijem.

  • Dolžina 24,00 cm
  • Debelina: 0,145 mm

Izjava o skladnosti.

Primerne za: kemično industrijo, avtomobilsko industrijo, avtomehaništvo, sestavljanje, prehrambeno industrijo…

Možnost popusta pri večjih količinah!

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , Predvidena dostava: 1-2 dni
DELI

Nitrilne delovne rokavice Go Grip so zasnovane za zagotavljanje vrhunske zaščite in izjemnega oprijema v različnih delovnih pogojih. Te rokavice so idealna izbira za uporabnike, ki potrebujejo zanesljivo zaščito pred kemikalijami, olji in drugimi tekočinami, obenem pa ohranjajo odličen občutek in kontrolo pri delu.

Ključne značilnosti:

  • Nitrilna zaščita: Izdelane iz visokokakovostnega nitrila, rokavice Go Grip zagotavljajo odlično odpornost proti kemikalijam, oljem in prebojem, kar jih dela idealne za uporabo v kemičnih laboratorijih, avtomehaničnih delavnicah in pri čiščenju.
  • Brez pudra: Brez pudra, kar zmanjšuje tveganje za alergijske reakcije in je primerno za uporabnike z občutljivo kožo.
  • Izjemni oprijem: Posebna tekstura na koncih prstov in dlaneh zagotavlja izjemen oprijem, kar omogoča varno rokovanje z orodji, stroji in drugimi predmeti, tudi v mokrih ali oljnatih pogojih.
  • Udobje in fleksibilnost: Kljub močni zaščiti rokavice ostajajo fleksibilne in udobne za nošenje, kar omogoča enostavno opravljanje natančnih delovnih nalog.
  • Večnamenska uporaba: Go Grip rokavice so primerne za široko paleto dejavnosti, od industrijskega dela do domačih projektov, kjer je potrebna dodatna zaščita rok.

Nitrilne delovne rokavice Go Grip so odlična izbira za vse, ki iščejo visokokakovostno zaščito z dodatnim oprijemom. Ne glede na to, ali delate v zahtevnih industrijskih okoljih ali opravljate naloge doma, vam te rokavice zagotavljajo zaščito, udobje in zanesljivost, ki jo potrebujete za varno in učinkovito delo.

Informacije

Dostava
Brezplačna dostava za naročila večja od 150,00 €.

Vračila 
Če z vašim nakupom niste zadovoljni, nam lahko izdelek vrnete v roku 8 dni za zamenjavo ali vračilo denarja. Več informacij.

Potrebujete pomoč?
Pokličite nas na +386 (0)51 352 004, ali pišite na elektronski naslov info@pentiv.si.

Nivo zaščite

EN 374-4, EN ISO 21420, EN ISO 374-1 (Tip B), EN16523-1, EN374-2, ISO 374-5

Barva

Velikost

, , ,

Znamka

Košarica 0

Added to wishlist!